Impactful, clean and elegant design for Société Générale at Sibos

The impactful, clean and elegant Société Générale corporate identity was ever present, complimented with accents of red and wood finishing touches.

Use of large logos on the main feature walls were designed to maximise brand visibility within the hall.  Attention to detail and the finishing touches of structural plants, floral, soft furnishings and acoustic wall panels are included to soften and freshen the environment.

Deliberate investment was made to each type of professional meeting space and the positioning of these within the stand, enabling a seamless flow for staff and visitors throughout and to enhance on-stand interactions.

The stand features two private meeting rooms, one informal meeting space and a spacious communal seating area. The left hand side of the stand was left open to creates strong sight-lines from the aisle and included a combined demonstration and hospitality hub.

Société Générale at Sibos 2017Société Générale at Sibos 2017Société Générale at Sibos 2017
Société Générale at Sibos 2017Société Générale at Sibos 2017Société Générale at Sibos 2017