CLS at Sibos 2019

A true reflection of the CLS brand


We accepted the challenge to provide CLS with a new look for London and offer a beautiful stand design in line with the continued evolution of their brand, whilst being mindful to retain the successful flow achieved in Sydney. 

The introduction of copper into the structural elements, the greater use of navy across the stand to compliment the dark woods, along with the lowered illuminated canopies all helped to create a more intimate yet architecturally appealing space. 

The sliding glazing panels spanning the meeting room offer great flexibility to open up the space when meetings are not in sessionFurthermore, the fully working louvres within the meeting room and seating area allow for tailored privacy of each space, as needed. 

All design features work harmoniously to create a show-stopping design, truly reflective of the CLS brand. 

CLS at Sibos 2019CLS at Sibos 2019
CLS at Sibos 2019CLS at Sibos 2018